Demi Perjuangan

Tuesday, December 13, 2011




Blogg Ke Dua ini di bina jika Blogg utama
www.papagomo.com
Di Hapuskan oleh Puak Pakatan Pembangkang

9 comments:

Mukmin (MZ) March 13, 2013 at 10:44 AM  

X pernah lagi tengok pembangkang hapuskan blog. Takut2 sendiri yg deactivate. Dikatanya Anwar yg buat. Hahaha.

fareezpro2 March 22, 2013 at 5:14 PM  

Papagomo,mu ni x takut kat ALLAH ke?dosa berzina bila mu bertobat ALLah akan ampunkan,Tp bila dosa fitnah.mu kene mintak maaf kat empunya diri yg difitnah..nauzubillah

Faizal Bashir April 23, 2013 at 11:36 PM  

Wah ade gak yg nak menyalak.. bile pembangkang kena sesuatu bleh plak bagi alasan kena sabotaj ngan BN@umno.. bile time kiteorg ditimpa sabotaj xleh plak terima kenyataan di sabotaj oleh pembangkang... DASAR BANGKANG DARI LONGKANG...

Heikel Ashaari April 24, 2013 at 6:55 AM  
This comment has been removed by the author.
james hetfield June 5, 2013 at 7:30 PM  

Bkn ape dia buat blog kedua ni. Nt kes anwar saman dia,senang nk lari kononnya. Lepas delete blog yg dli,dia kata puak pembangkang yg delete. Pikir logic,buat ape diaorg nk delete sbb nk kdkan bukti kes saman nt. Come on la wan muhammad azri wan deris,berani la skit berdepan ngan org yg plg kk benci kt atas muka bumi ni klu ko di pihak yg benar. Jgn nmpak sgt penakut ko 2. Malu! Semua org kt Malaysia tau pspagomo 2 adalah ko termasuk hakim yg mengendali kes ko ni.

Nik Saiful Nazry March 1, 2014 at 10:49 AM  

Gila muka hang kuar paper satu malaysia. .. memang popular la hang... kat dunia bayr 800000 jer... kat padang masyar nanti makan x abih la hang

Ismail Abinting October 13, 2017 at 11:41 AM  

http://ismailabinting.blogspot.my/2017/10/kisah-seram-banglo-di-hujung-desa.html?m=1

Unknown November 6, 2018 at 8:23 AM  

Ew sedar diri la wahai SIR AZRI sudahla kau hitam, gemuk, muka macam tai merokok lagi ew babi aku harap kau meninggal k

Bettymael April 14, 2019 at 9:27 AM  

Assalammualaikum Sir.
Alhamdullilah di beri kesihatan & kekuatan mental & fizikal.
Nak share dengan Tuan tentang message2 yang viral dalam social media yang menggunakan nama Melayu/Islam eg; Tuan Haji,Sheikh & sebagainya.
Tahu kah kita kelebihan yang ada pada orang Malaysia bukan Melayu bukan Islam di sini.
Mereka fasih bertutur & menulis dalam bahasa Melayu.
Ahli fikir mereka akan membuat komen2,kenyataan & sebagai nya dalam social media terutamanya dalam WhatsApp untuk memecahbelahkan & memporak purandakan agenda masyarakat Melayu & Agama Islam dengan menyamar sebagai orang Melayu....macam lah mereka buat dalam product2 mereka eg:Beras chap Masjid,frozen food chap Saudi,minuman guna nama Ali etc.
Kita patut gunakan strategy Yahudi/Zionist Israel di Timor Tengah (Yahudi/Zionist di Asia ialah masyarakat keturunan China)iaitu:
Memastikan dalam curriculum sekolah di Israel memasukan Bahasa Arab sebagai matapelajaran yang perlu di pelajari oleh murid2 Israel TETAPI Bahasa Hebrew di LARANG di ajar di sekolah2 yang mana murid nya adalah Arab Palastine.
Motto mereka:"know & understand your enemies in depth".
Percayalah WhatsApp mereka dalam bahasa yang masyarakat Melayu tidak fahami adalah sejuta kali lebih rasist dari kita.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP